Beoordelingen van Mr. Salad Rotterdam

Recente recensies van Mr. Salad Rotterdam

5 sterren na 126 reviews

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke parelcouscous salade zelf samen gesteld en 1 met zalm. zalm stukjes wat aan de kleine kant, volgende keer wat extra zalm toevoegen in onze bestelling maar dat kan gemakkelijk heb ik gezien . Heel lief een sapje erbij gekregen, heerlijk!!! en gezond!!

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goeie service. Snelle bezorging en volle bestelling.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en vriendelijke bezorging!

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, maar ik had wel brood bij m’n salade besteld (t.w.v. €0,50) en die zat er helaas niet bij. Het gaat niet om veel geld maar ik heb niet gekregen wat ik bestelde. Jammer!

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere bowl gegeten! De zwarte rijst vind ik altijd super. :)

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere chicken bowls besteld en beide waren nog gewoon goed warm bij aankomst. We gaan zeker nog eens bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top salade hot chicken bowl. Altijd een drankje erbij. Goede service!! Zeker een aanrader. Goede prijs en uitstekende verse producten.😁

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toewijding, passie en liefde voor goed en gezonde voeding! Proef je bij iedere hap en slok van wat Mr. Salad maakt♥️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Anderhalf uur wachten en vervolgens nog te horen krijgen dat dit je eigen schuld was. Als kers op de taart was de bestelling ook niet compleet. Daar gaat je gunfactor!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en nog gezond ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade & hot bowl. Altijd goed. Bezorgd op de aangegeven tijd, vriendelijke bezorger. Zelfs een gratis sapje erbij. Heerlijk.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is erg lekker, maar mijn wrap was helemaal niet ingepakt. Dit is de tweede keer dat ik bestelde en ik had hetzelfde probleem. Ik kon het niet onderweg eten, ik had een vork en een mes nodig. De vulling zat buiten de wrap.

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker !

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas voor kleine portie te weinig falafel mag iets meer zijn tegenover veel groen... GV brood is volgens mij niet echt vrrs meer.. Kan beter wat meer aandacht aan besteden. Maar smaak en combinatie is SUPER lekker... Ga zo door en tot gauw weer

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren iets besteld. Altijd heel tevreden over het lekkere en gezonde eten :)

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 13uur kreeg ik het berichtje dat de bezorger onderweg was maar om 13.25 was hij er nog niet (terwijl het 10min fietsen is). Even gebeld en kreeg te horen dat er vandaag maar 1 bezorger was die dus meerdere bezorgingen tegelijk deed. Dit resulteerde in ruim een uur bezorgtijd en een niet meer zo'n warme hot chicken bowl. Ik denk dat het zeker handig is dit voortaan te vermelden want als ik vooraf had geweten dat het een uur zou duren had ik niet besteld. Daarnaast vind ik het niet logisch dat warme en koude gerechten in één tas zitten. Hopelijk kunnen jullie wat met de feedback!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs genoten van de maiskolf en hot vegan bowl. Wat een lekkere lunch! Ook het sapje en de shots waren smakelijk, zeker een aanrader om hier te bestellen!

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer op en top zoals altijd! ✌ Geniet er elk maaltijd weer opnieuw van 🤤 Blij aub zo doorgaan Mr. Salad ❣

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Superlekker en verrast met extra's:) Zelfs een brownie er gratis bij terwijl deze vorige keer uitverkocht was en ik toen heel teleurgesteld was :P

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ,vers en snel bezorgd

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Hot chicken bowl was heerlijk en ook de spring rolls top !!! Online besteld en opgehaald heerlijk sapje erbij , uitstekende service en kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en snelle service

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal super! zoals altijd eigenlijk :D

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Caesar salad was lekker, maar de make you own salad was echt smaakloos. De bezorging duurde ook erg lang, meer dan een uur. Teleurgesteld deze keer

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel erg fijn en heerlijk eten, ook altijd prima bezorging

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd. Aanrader!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

LEKKER GEZOND!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel blij dat ik bij mr. Salad kan bestellen. Alles is heel erg lekker, vers, gezond, en er is veel variatie.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en veel. Mr.Melon is een aanrader :-)

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super lekker. Heel rijk gevuld, goede prijzen en het valt altijd goed. Life saver als je even niet kan koken🥳🥳

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegan hot bowl was weer lekker! Vandaag heb ik voor het eerst de bounty taart geprobeerd, deze was erg smakelijk. Ik ben fan. :)

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lecker!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salades en bowls zijn altijd lekker! Ook de vernieuwde brownie maakt me blij: jeetje wat is die lekker zeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg hulpzaam en vriendelijke man. Ze begroeten je met een glimlach en het restaurant heeft een heel gastvrije sfeer. Het eten is ook aan te raden. De groenten en fruit zijn vers en je krijgt een goede hoeveelheid voor wat je betaalt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele fijne service ! Ik had iets besteld dat die dag niet op voorraad was, en werd keurig gebeld met een aanbod als vervanging. Alles was vers en heb erg genoten van mijn bestelling !

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en gezond eten! Bezorging duurde 1 uur en 15 minuten wat aan de lange kant is. Hier kan echt wel verbetering in worden gebracht. Wel zat er een gratis smoothie bij, dus dat maakt het wel weer een beetje goed. Geen zin om eten te bereiden en toch gezond willen eten? Dan is Mr Salad zeker een goede optie.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Just The Best 💯

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik zou graag mijn geld terug willen, want er was niemand om de tijd dat ik besteld had dus heb niks gekregen. Vindt het erg jammer want had mij er erg op verheugd.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Great service

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gezond en smaakvol!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Er zat een extra sapje bij mijn bestelling. Onverwacht, misschien een ongelukje, maar wel een leuke verrassing! Verder was alles heerlijk.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer héérlijk eten en service met een glimlach!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker gezond! Nog bedankt voor mn gratis verse drankje :)

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse springroll, en daarbij een drankje cadeau gekregen. Top!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd en het was snel bezorgd

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en zelfs een heerlijke appel wortel gember sap meegekregen! Een echte aanrader! Duurzaam en lekker!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en gezond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

In één woord ,HEERLIJK!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goede service, snelle levering. Kregen zelfs een gratis smoothie extra. Jammer dat jullie niet in Den Haag zitten.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel gemaakt en echt super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op en top in orde.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always fresh, always a pleasure! Customized hotbowls are THE BEST!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heeerlijk! Zelfs onze kids van 5 en 1 hebben genoten. Ok ik heb de sla weggehaald voor ze , maar de kippedij, eitjes, croutons werden allemaal opgepeuzeld. We gaan dit zeker vaker doen! Gezond en voldaan.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer zo lekker, as usual!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fresh, healthy delicious and tasty and takes allergies into consideration. Love this place

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, goede verhalen gehoord maar het viel erg tegen! Op de website zag het er een stuk aangenamer uit. We hadden verschillende dingen besteld, er zat nauwelijks smaak aan alle gerechten. De kikkererwten in de salade waren niet (zoals beschreven) geroosterd maar rauw. Uit de wrap liep enorm veel vocht (leek wel water) waardoor hij heel zompig was. De Sandwich zat totaal geen smaak aan, het leek wel of de ingrediënten er zo waren opgegooid. Het brood van de sandwich leken boterhammen uit de supermarkt. Pompoensoep was prima, niet bijzonder. Bananenbrood was helaas erg droog. Bezorger was erg aardig ;-)!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 1 woord: heerlijk! veel keuzemogelijkheden (oa voor mijn collega die een speciaal dieet volgt), alles vers gesneden (daardoor wellicht wel een wat langere bezorgtijd). een mooie stevige verpakking waardoor de salade makkelijk te eten was. heerlijke combinatie van smaken en ingrediënten. het enige wat ik zelf mistte was noten maar wellicht had ik dat zelf extra kunnen toevoegen

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie!!!!!!👍👍

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, voedzaam en meer dan voldoende ( ik had een kleine salade ). Lekkere smoothie!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love the food from Mr. Salad, they make salads very tasty - also smoothies!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Atijd lekker en ook heelberg blij met de extra sapjes!!!! 💞

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker, bestelling was snel geleverd, prijs kwaliteit verhouding prima

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet helemaal de kwaliteit die ik gewend ben van jullie. De powerballs waren ten opzichte van de vorige keer, een stuk kleiner. Daarnaast had ik extra brood bij mijn salade besteld, maar dat bleek gwn een droog, dun stukje brood te zijn. Beetje jammer. Salade en sapjes waren wel erg lekker!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, Corona proof uitgereikt, mooi op tijd klaar en zelfs wat extraatjes :) en de brede glimlach van de eigenaar topt het geheel mooi af!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en voedzaam. Je krijgt echt waar voor je geld, goede ingrediënten en porties. Top personeel en ook heel goed hoe ze bewust zijn met duurzame verpakkingen en gevarieerd menu.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pompoen soep was erg lekker. Bij de wrap die ik had besteld ontbrak de paprika en chili. Daarnaast vond ik de rijst een beetje smakeloos. Verder goed gevuld.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en vers! Kikkererwten waren alleen niet geroosterd

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een keer op de nieuwe locatie besteld en alles weer even goed en smakelijk als voorheen! Dank jullie wel!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg lekkere en gezonde producten! heel veel keus, altijd goed en verrassend! super!!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als nieuwe klant voor het eerst besteld. Om 19:26u bestelling geplaatst en zou 20:30u bezorgd worden. Om 20:45u niks ontvangen en heb ik gebeld om het na te vragen, maar werd niet opgenomen en heb ik een voicemail ingesproken. Om 21:00u nogmaals geprobeerd en kreeg een vriendelijke mevrouw aan de lijn, ze gaf aan dat het erg druk was en de bezorging net is vertrokken. Dit was prima, maar had graag een belletje ervoor willen ontvangen, in plaats van hier zelf achterna moeten gaan. Om 21:30u werd er aangebeld en de bestelling eindelijk ontvangen, helaas was dit ruim 2 uur na bestelling. Als feedback wil ik graag meegeven dat ik begrip heb voor drukte en vertraging, maar indien de aangeven bezorgtijd niet gehaald kan worden, aub de klant een belletje te geven met update. Door niks te laten weten en de klanten laten zitten met de onzekerheid of de betaalde bestelling wel of niet zou komen is niet acceptabel, vooral voor een nieuwe klant. Het eten was vooralsnog heerlijk en ben zeker

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezond, heel veel keus, ook vega, en altijd erg lekker!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, was onze lunch heerlijk. Mr. Salad is mijn favoriete lunchspot! Gezond, lekker en het ziet er allemaal ook nog eens mooi uit.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd gehad! Super service :) De verse groente en lekkere kip en zalm hebben ons doen laten smullen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme vegan bowl is favoriet, zo lekker! Veel avocado ook, daar word ik altijd blij van. En de vegan brownie kan nooit ontbreken... heerlijk. :) Ik heb gevraagd om een sapje zonder suiker, maar kreeg verse sap met suiker eraan toegevoegd. Die kon ik helaas door de gootsteen spoelen, zonde van het product.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en service

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker! Zo fijn om een goed gevoel te hebben na een gezonde maaltijd. De springrolls zijn op verzoek vegan gemaakt: top!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanmiddag 2 salades laten bezorgen. Het was weer heerlijk. Vers, verzorgd en verschillende ingrediënten mooi en lekker gecombineerd. Ik heb er van genoten en werd er blij van!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, gezond, verrassend en heel veel variatie!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This Hot Chicken Bowl is to die for!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker! De vegan hot bowls is één van m’n favoriete gerechten. En de healthy vegan brownie moet ik altijd bestellen. :) Dit keer is het sapje wat je krijgt tijdens een bestelling via de website vergeten, dat was jammer.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vers, gezond en mensen zijn vriendelijk en leuk dat ze onder mijn appartementencomplex zijn gaan verhuizen 😁

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Acai bowl en juice! Mooi op tijd klaar en altijd genieten van de vitamientjes! Thank you!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Just The Best; Delicious and Healthy 👌🏿

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De enige plek waar ik salades wil bestellen! Vers, veel variatie en heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pompoensoep is favoriet! Ook de vegan brownie is altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk!! Goede service!! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig telkens weer. Sinds de eerste keer nooit verkeerd gegaan. Keep up the good work

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, was weer lekker!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

The Best of the Best. No week without an order from Mr. Salad. That says enough🤷🏿‍♂️

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goede service en snelle bezorging!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salade en smoothie besteld en was precies op tijd klaar toen ik het kwam ophalen bij de altijd vriendelijke Mr. Salad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezonde maaltijden veel eiwitten. Ook nog helemaal vol na zo’n maaltijd. Ideaal eten bestellen zonder schuldgevoel. Je hoeft niet naar de sportschool de volgende dag:))

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit heerlijke springrolls. Aanrader veel keus gezonde voeding. Goede service!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gezond eten en heel betaalbaar! Vriendelijke bezorger

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, heerlijk en super vers! Hardwerkende mensen die de lekkerste en gezondste creaties maken. Echt een aanrader!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Is The Best place To Be For Healthy and Delicious Meal. The Best Salads, Acai Bowls etc etc, With Fresh Products Full Of Protein. Once You Go, You Will Be Back For Sure. I'm a Big Fan.👌🏿❤